B A R N

Gallery – Barn redevelopment.  Developed and completed together with SSA.

Read More

C M O

Temporary installation, designed and build together with FRA

Read More

H 4

Rear addition to listed building. Designed in collaboration with FRA.

Read More

H I L L S

private residence. Role: Architect at SSA. All images courtesy of SSA.

Read More

R O C K

House on the rock,  situated on top of a granite rock overlooking the man-made dam at a levels ranging between 112 and 116m above it.                                                              …

Read More

T W I N

Central London project, in a conservation area, combines two twin terrace houses behind historic facades to create one large family dwelling with the addition of a new basement and centrepiece steel staircase. Developed together with SSA. All Images courtesy of SSA.

Read More